05 februarie, 2011

ASL PANA IN 2020

ASL - Alianta social liberala, compusa din PSD-PNL-PC, in ordinea importantei, se doreste a fi o alianta de succes, asa cum a fost si alianta DA in 2004.Sunt disperate aceste partide, acei oameni care conduc la propriu sau din umbra, oricum nu conteaza, de a inlatura de la putere un partid, care indiferent de conditii, reuseste mereu sa le ia fata.
Azi i-am vizionat la o emisiunea de pe Realitatea, pe cei doi conducatori, Ponta si Crin, respectiv, micul Napoleon si micul Cioran, doua personaje carismatice, joviale, cu personalitati puternice, desprinse parca din povestile nemuritoare, si anume ca, nimeni nu e ca ei.
Nu va lasati pacaliti de vorbele frumoase, de proiectele relativ bine intentionate si bine punctate, istoria ne-a invatat ca politicienii au o foarte buna putere de convingere, ca ei sunt de partea binelui, dar doar atat.
Nu tin cu niciun partid, sunt convins ca in 2012 oamenii vor dori altceva, dar timpul trece, aceleasi partide, aceleasi promisiuni, numai vine nimic din urma, e trist deoarece numai ai de unde alege si viitorul pare unul mai putin colorat si vesel, indiferent cat am fi noi de optimisti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...