03 iunie, 2011

CNAS VERSUS MEDIA B1TV IN SCANDALUL OPERATIEI DE SCHIMBARE DE SEX

Ieri 02.06.2011 la B1TV la emisiunea lui Robert Turcescu, care a prezentat impreuna cu jurnalistul Ion Cristoiu, aparent ultimul scandal pe ordinea de zi.Se pare ca ratingul de zi, e mai important decat emisiunile din trecut ale lui Turcescu, care nu avea nevoie de subiecte superficiale ca acum sa intre in atentia telespectatorilor.
Daca ar fi sa condensez informatiile, ar fi ca, lumea s-a autosesizat ca acea persoana, care era nebuna, nu avea nevoie de acei bani, fiindca asteptau altii pe lista cu boli de cancer, de transplant de rinichi etc.
Din cate am inteles, acea persoana a trecut prin niste teste, care s-au derulat in decursul unor ani, totul conform legii si procedurilor CNAS.Si cand acea persoana a indeplinit toate cerintele, fiind primul pe lista i s-a aprobat acea operatie, care costa aproximativ 60.000 euro.
Acum problema este urmatoare:are acea persoana dreptul sa aiba intaitate fata de persoanele bolnave in ultimul stadiu?
Din punct de vedere legal, se pare ca da, din punct de vedere moral, ceea ce se pare ca aici ar parea conflictul, eu zic ca si aici are acest drept.
Conform constitutiei, parafrazez : România este patria comună şi indivizibilă a tuturor cetăţenilor săi, fără deosebire de rasă, de naţionalitate, de origine etnică, de limbă, de religie, de sex, de opinie, de apartenenţă politică, de avere sau de origine socială.
Nu avem dreptul sa judecam in necunostinta de cauza, nu avem dreptul sa fim superficiali, putem sa criticam, sa ne dam cu parerea in limita bunului simt, toti oamenii Romaniei au drepturi egale si nimeni nu e mai presus de lege, ca mai exista si exceptii, poate ca si padurile au uscaturile lor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...