11 iunie, 2011

COLAJ AUTOBIOGRAFIC


Magia cuvintelor din trecut, renaste in prezent prin acest colaj inocent, aparut din negura vremurilor demult apuse, dar rasarite mai nou, prin meleaguri moldovene.Momentele de inspiratie sunt rare si ele se realizeaza de obicei, atunci cand sufletul e in perfecta armonie cu mediul ambiant.

Motto-ul zilei:” Iubirea e un joc ciudat, in care poti sa castigi sau sa pierzi”

De ce tu!Fiindca o data la o mie de ani, sufletele pereche se intrepatrund si reusesc sa atinga starea de perfectiune, in medii nepotrivite spiritului lor.
Fiecare zi alaturi de mine, va face ca viziunea ta sa se diversifice si sa atinga stadii de extrem.Deschiderea orizontului tau, va fi prielnic, karmei tale si influenta astrilor te va impinge spre extaz, intr-un mediu nou, necunoscut simturilor tale.

“...privirea ta, ultima raza de soare, atunci cand soarele si pamantul se vor contopi si luna ne va gazdui”.

Fericirea = un conglomerat de vise, sperante, trairi  experimentate, atinse si punctate intr-o viata, intr-un univers propriu al nostru!

Gandul, intrece viteza luminii, intr-un mediu atipic simturilor tale cunoscute si probate intr-un eveniment anterior, adaptat subconstientului, spre primul impuls primar recunoscut drept etalon.

Viata insasi e un sir de evenimente cu care interactionam si in care incercam sa participam, la conturarea unui flux de informatii care sa realizeze evenimentele urmatoare.

Camuflajul gandurilor intrinseci...suna bine, dar e doar un articol, care are menirea de a va pierde printre cuvinte si reguli si intelegere!

Eu sunt liberul arbitru, eu decid optiunile, apelez la experienta anterioara si posibil cea viitoare si construiesc un set de reguli si principii, pe care incerc sa le respect cu strictete, astfel incat sa gasesc drumul optim spre cel mai indepartat reper.

Viitorul e o poarta din trecut, care se reflecta in prezent, prin prisma evolutiei individuale accelerate sau temperate.

Emitem judecati prin franturi de relationari, mai mult sau mai putin abstracte, vizualizam nuante de culori, specifice mediului in care percepem lucrurile ca fiind de natura sa ne influenteze gandurile, emotiile, spiritul in forma absoluta in care ele exista, se dezvolta in timp-spatiu.

Daca folosesc o formula matematica, regasesc reteta secreta a fericirii, fiindca o data la 50 de ani, timpul si spatiul se intrepatrund la granita dintre intuneric si lumina si da nastere unui mic univers propriu care ne defineste eul interior.

Fiecare articol e o traire si fiecare moment de inspiratie e un vis!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...