08 iulie, 2011

PROGRAMAREA MENTALA

Oamenii de succes au un mental de fier, au o gandire pozitiva si relaxata in acelasi timp, care poate fi urmarea unei tehnici de programare mentale sau a unei aptitudini innascute.
Atunci cand aptitudinile ne lipsesc, muncim din greu sa ne atingem visele.
Pregatirea mentala, se deruleaza pe durata unui deceniu si depinde de persoana, de timpul alocat acestui exercitiu, deloc usor, urmat de atingerea pragului de definitivare a unui psihic de invidiat.
Este evident, ca nu ar trebui sa ne lipseasca din bagajul propriu, consecventa, perseverenta, ambitia, vointa, optimismul si nu in ultimul rand echilibru interior.
Programarea mentala a unei idei, incoltite undeva in subconstient si activa mai tarziu, permanent in constiinta noastra, determina posibilitatea inducerii ideii de persoana cu energii inepuizabile si constructive.
O zi este perfecta, atunci cand am facut tot ce se putea in acel interval de timp, dar am avut si instrumentele cu care sa luptam sa reusim acest lucru, ceea ce se deduce mai tarziu, printr-un somn odihnitor si o alta zi adoima celei peste care am trecut.Programarea mentala ne ofera instrumentele prin care sa ne diversificam rezolvarea problemelor in timp util.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...