02 iulie, 2011

SCARA MATRICIALA A EVOLUTIEI

Este evident ca pe masura ce inaintam in timp, oricare ar fi reperul, specia umana a fost intr-o permanenta evolutie, lupta pentru supravetuire in final.
Daca luam ca reper, probele pentru olimpiade, putem deduce cu certitudine, ca oamenii in speta din 10 in 10 ani, devin mai rapizi, mai puternici, mai inteligenti.De ce se intimpla acest lucru?
Tehnica avanseaza, informatiile in timp real sunt accesibile oricui, putem depista cu usurinta rezolvari la probleme care acum 60 de ani, erau imposibil de intuit.
As putea identifica o scara matriciala a evolutiei, strans legata de tehnologie.Descoperirile stiintifice, la prima vedere, par ca ne-au luat-o inainte, dar e doar o aparenta, fiindca mereu gasim resurse, sa identificam noi solutii in pasi simpli, care sa ne coordoneze spre atingerea tintei.
Timpul trece, suntem mai puternici, dar si mai sensibili, atat timp cat ne regasim echilibru interior de care avem nevoie, totul este in regula, altfel nu facem decat sa atingem extremele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...