28 septembrie, 2011

IMAGINEA DIN OGLINDA

Oricat ne-am dori sa fim obiectivi, atunci cand ne gandim la noi, nu putem decat sa fim subiectivi si inocenti daca credem altceva.Numai cineva din exterior si cat mai apropiat, poate cineva din familie, poate relata o imagine de ansamblu obiectiva, impartiala si fara micile rautati specifice.
Suntem orgoliosi, dam impresia ca le stim pe toate, dar de fapt nu stim nimic.Nesiguranta in fortele noastre, ne face sa fim asa cum nu ar trebui sa fim.Toti purtam o masca, pe care o caram zilnic cu noi si care ne trage in jos, in incercarea noastra de a evolua intr-un spatiu impropriu, dar real.
Evenimentele se succed intr-un ritm ametitor, suntem intr-o permanenta cautare a ceva, care seamana, dar nu aduce cu ce dorim noi si atunci ce e de facut?
Pai, ne oprim, ne privim in oglinda, ne punem intrebari si cautam raspunsurile cele mai bune.Unde le cautam?
E greu sa alegi din multitudinea de informatii de pe internet, dar ne-a mai ramas instinctul primitiv, singura trasatura adormita, dar prezenta in constiinta noastra care ne mai poate salva.
Aveti incredere in instinctul vostru de conservare si treceti la actiune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...