16 septembrie, 2011

IOANA TUFAR - COMPASIUNE SAU RESPECT

Pentru cei care nu cunosc, Ioana Tufar este fiica Andei Calugareanu si persoana care in anul 2009 cantarea 191kg si acum cantareste 91 kg.Printr-o operatie specifica de micsorare a stomacului a reusit sa slabeasca 100kg, care nu e putin lucru.Cine putea profita de aceasta situatie, decat postul PRO TV, prin emisiunea de divertisment a lui Catalin Maruta.Stau si ma intreb, a invitat aceasta persoana, din compasiune, din respect pentru memoria mamei ei sau doar pentru audienta.
Dar sa trecem peste asta si sa observam partea importanta a problemei.Ioana Tufar dintr-o persoana cu grave probleme de sanatate si cu moralul la pamant, a aparut azi la TV cu o fata radioasa si cu un psihic stabil si incurajator.Revenindu-si la normal, a luptat pentru viata ei, si-a gasit un job si a inceput sa isi faca planuri de viitor.Atunci cand lupti cu adevarat, de la agonie la extaz nu e decat un pas mic.
Tragand linie peste cazul ei, notez ca in viata sunt lucruri mult mai importante, decat sa te imbogatesti, sa ajungi in nu stiu care tara sau sa iti cumperi masina cea mai scumpa.
Cati dintre voi v-ati bucurat de un apus de soare?
Nu este normal sa ne bucuram cu putin, dar si daca ne impunem standarde prea mari, riscam sa fim in final nefericiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...