29 septembrie, 2011

NOUA REPUBLICA

Se apropie alegerile parlamentare si incep sa apara ca ciupercile dupa ploaie, noi si noi partide.Am auzit de Miscarea Populara, de Partidul Poporului si mai nou de Noua Republica.
Unii politicieni se joaca cu cuvintele, se pare ca nu intimplator, astfel nu pot sa imi imaginez cum a ajuns ca fiecare litera din decalogul Noii Republici sa formeze cuvantul Alba Ca Zapada!
Acest partid mi se pare sortit esecului inca de la inceput.Oamenii in speta pornesc la drum cu optimism si incredere in fortele proprii, uita sa faca mici sondaje de opinie in randul populatiei, de unde ar afla ca poporul roman are un anumit temperament, un anumit fel de a se exprima si reactiona, chiar si pe un fond negativ de viata.
Nu este de ajuns sa ai o doza de nebunie, putin optimism si oleaca de sansa, sa ajungi pe niste culmi nebanuite, presarate cu tepi.Intai trebuie sa gandesti si apoi sa actionezi!
Nu toti sunt buni actori de teatru si prin imaginatia lor bogata, realizeaza scenarii imposibil de contracarat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...