08 octombrie, 2011

X-FACTOR

Dupa succesul emisiunii Romanii au talent, au aparut alte doua emisiuni, oarecum similare si anume Vocea Romaniei si X-Factor.
Dar sa ne oprim la X-Factor.Ce cauta juriul, la aceasta emisiune.Se pare ca vocea conteaza, iar atunci cand vocea cam scartie, intervine factorul X si anume, sunt recunoscute aptitudini si trasaturi precum atitudinea, curajul, ceva original in recuzita.
Am remarcat ca unele trasaturi ale invingatorilor, le aveam si eu cand aveam 20-25 de ani.Timpul trece si parca devenim mai conservatori, mai rigizi, uitam sa visam, sa avem emotii sa concuram indiferent de varsta, patura sociala sau handicap!
Niciodata nu e tarziu, important e sa ne trezim la timp si indiferent de conditii sa continuam sa visam, sa avem emotii, sa simtim nevoia de andrenalina si de ce nu sa ne simtim tineri indiferent de varsta!
Fiecare perioada a vietii are frumusetea ei, nu trebuie sa ne pierdem naturaletea, spontaneitatea, prospetimea si mai ales inteligenta, toate trebuiesc antrenate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...