23 decembrie, 2011

DIMINUAREA NIVELULUI ASTEPTARILOR

Nu in fiecare zi avem noroc sa observam un curcubeu sau o aurora boreala.Daca asteptarile noastre sunt ca in fiecare zi sa avem parte de observarea acestor doua fenomene unice si rare, in final vom fi frustati si nefericiti.
Daca extindem aceasta observatie fina, cu substrat, in viata de zi cu zi, putem deduce, ca atunci cand atingi doua extreme, in viata personala sau profesionala, este foarte greu sa mai faci fata nivelului asteptarilor dinainte de a atinge extrema cea mai nefavorabila.
In acest caz, este foarte important sa diminuezi nivelul asteptarilor.Ce presupune acest lucru?
Sa te pregatesti psihic pentru acest lucru, sa faci cursuri in care sa constientizezi introspectia gandurilor proprii si sa iti faci un plan pe termen scurt cu ce ar presupune acest lucru.
Mereu avem senzatia ca nu putem face un lucru si asta deoarece nu ne cunoastem inca limitele, nu incercam niciodata sa ne depasim conditia si sa visam mereu mai mult, mai sus si mai bine.
Inainte de a iti merge bine in viata, intai trebuie sa vizualizezi binele in forma naturala si realista si abia apoi sa faci pasul la nivelul urmator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...