09 decembrie, 2011

DREPTATE REMANENTA

Incertitudinea, ultimul obstacol al unei civilizatii in decadere, formata din ganduri, emotii si perceptii gresite despre drumul ales in viata.Aparentele inseala, mai ales in conditiile date, in care viziunea desprinsa din publicitate, din media, relateaza o realitatea inconjuratoare deformata, despre viata in general.
Mentionand aceste aspecte, deloc de neglijat, merg in continuare pe un singur drum, cel al creativitatii, al naturaletii, incercand sa trec peste prejudecati, formalisme si rationalizari intermintente fara de folos.
In zilele de azi, e un act de curaj, sa fii altfel, sa visezi altfel, sa creezi un univers interdependent de gandurile afisate intr-un decor de fatada, dar cu substanta, continuitate si logica in exprimare.
E usor sa criticam, e mai greu sa fim constructivi, sa construim impreuna evenimente si lucruri palpabile, care in timp, ni se va aprecia in cele relatate mai sus, acea dreptate remanenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...