14 decembrie, 2011

MADALINA MANOLE VERSUS MALINA OLINESCU

Doua cantarete cunoscute, indragite de public, aceeasi soarta.Sa fie acesta pretul succesului?Exista o varsta critica, cand numai poti accepta ca timpul trece si nu mai avem aceleasi reactii, aceeasi prospetime, conul de umbra prin care trecem este atat de afundat si innourat!
Atunci cand devii o persoana publica, atunci cand toti ochii sunt indreptati asupra ta, te inveti cu acest rasfat, acest statut si in sinea ta crezi ca o sa dureze la nesfarsit.Atunci cand se intimpla situatia sa nu te mai caute nicio televiziune, sa numai intrebe nimeni de tine, tot cerul se pravaleste asupra ta.
Nu este imposibil sa te identifici si sa incerci sa te pui in pielea personajului, daca esti o persoana senzitiva, empatica si intuitiva, iti vine usor sa faci acest lucru.
Viata este o cursa lunga si in acest rastimp ti se intimpla si bune si rele si trebuie sa le accepti ca atare amandoua situatiile, doar astfel poti trece la nivelul urmator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...