26 decembrie, 2011

MINTE TANARA VERSUS LONGEVITATE

Ultimele studii realizate pe deja celebrii soareci de laborator, arata ca atunci cand mancam mai putin, creierul ramane mai tanar si traim mai mult.
In mare parte, nici nu ai nevoie de studii, deoarece daca faci o paralela intre oamenii din mediul rural si cei din mediu urban, diferentele intrec orice limita.In conditiile in care cei care traiesc la tara, au mancat mai putin si au muncit mai mult.
Paradoxul acestei situatii este urmatoarea: chiar daca romanii nu isi doresc sa traiasca mai mult, are grija guvernul sa se intimple acest lucru.Daca media salariului net la nivel de tara este de 200 de euro, adica 90% din populatia Romaniei, se incadreaza in acest buget, practic suntem la limita subzistentei si ca vrem sau nu vrem, o sa mancam mai putin si o sa traim mai mult.
Cea mai mare calitate a romanului in conditii de criza, este ca este ironic si face glume pe seama sa.
Inca nu au fost facute studii ce inseamna gena de supravetuire la un popor, asa ca nimeni nu poate constata ca reactionam mai putin fericit in aceste conditii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...