03 decembrie, 2011

UNEORI TREBUIE SA NE ASUMAM RISCURI

Atunci cand esti o persoana constanta in  viata de zi cu zi, in actiunile zilnice pe care le intreprinzi in decursul unei saptamani, in evitarea unor actiuni riscante, pana cand iti ei toate masurile de precautie, nici nu pierzi, nici nu castigi, nici nu este fericit, nici nefericit.Asa ca uneori, trebuie sa ne asumam riscuri, daca dorim sa ne autodepasim, sa trecem de un prag prestabilit de subconstient si pe care rational nu reusim sa il percepem.
Azi incerc sa rezolv o problema aproape imposibil de rezolvat.Daca i-as intreba pe cei din jur, daca ar trebui sa-i dau curs, sunt sigur ca raspunsul ar fi negativ, asa ca imi asum riscul si incerc sa rezolv problema.
Targetul unui blogger, este sa aiba cat mai multe vizualizari.In general vizualizarile, in decurs de o zi nu depasesc 20-30, dar am intilnit si exceptii care au 15.000 de vizualizari pe zi.
Aceste persoane apeleaza la un mic siretlic, isi construiesc un site de trafic site, se introduc in top 10 site-uri si astfel reusesc sa ajunga la asemenea cifre ametitoare si imposibil de ajuns.
Este imposibil sa ajung la 15.000 de vizualizari pe zi, e chiar foarte greu sa ajung la 100 pe zi, dar vreau sa realizez aceasta tinta.
Asa ca urmatoarele 3 articole, vor fi niste articole puerile, fara fond, fara continut, dar care isi va dori rezolvarea unei probleme aproape imposibil de rezolvat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...