13 ianuarie, 2012

BINELE VERSUS RAUL

Motto: binele e lumina, raul e intunericul, iar echilibrul il creeaza soarele!

Daca ar fi sa facem o paralela, am spune ca in cazul nostru, statul e soarele, biserica e binele si nestiinta e raul.E un mod simplist de a privi lucrurile, dar sanatos.
Atat timp cat nu ne gandim la rau, el nu exista.Eu consider ca raul nu exista, consider ca nu exista ghinion si nici nu sunt superstitios.E adevarat, ca nu imi plac coincidentele, dar incerc mereu sa pastrez controlul gandurilor obstructioniste.
Viata e un sir de vise, dictate de speranta in primul rand si abia apoi de sansa.
Singuri ne construim un viitor, intr-o lume in care evenimentele se succed intimplator, independent de vointa noastra, dar daca nu generalizam, in principiu, nimic nu ne poate impiedica sa urmam un anumit drum, indiferent cat de drept sau alunecos ar fi.
Daca vizualizam binele, sansa e de partea noastra, lumina e la capatul tunelului si indiferent cat de greu ar fi, fiecare avem propriul nostru totem si talisman, care ne ghideaza intr-un univers proprice vietii de mii si mii de ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...