29 ianuarie, 2012

SCOALA ONLINE

Motto propriu,insusit si asumat: sunt deschis catre nou, atat timp cat tehnologia imi ofera mai mult de o optiune!

Au inceput sa apara si in Romania, cursuri online de predare limbi straine.O profesoara deschisa catre nou, deja preda prin intermediul aplicatiei skype, la grupuri de 6 cursanti.
In SUA deja sunt scoli online, care ofera o alta oferta de predare la clasele 1-12, chiar daca sunt la nivel experimental.
Specialistii in domeniu, nu prea sunt de acord cu acest lucru, deoarece predarea intr-un grup colectiv, presupune inclusiv socializare si adaptare intr-un colectiv, lucruri deloc de neglijat.
In trecut existau diverse optiuni de urmat o scoala, la zi, la seral, la fara frecventa, de ce nu si online?
Daca ati fi parinti ati lua in considerare aceasta optiune, in conditiile unui program mai flexibil si lipsei unor scoli decente pe langa locul unde aveti jobul?
In conditiile in care in viitor vom fi nevoiti sa emigram sa putem gasi un job, am putea lua in considerare si scoala online, pentru ca copiii nostri, sa nu isi uite radacinile, limba si istoria unui popor , cu care la un moment dat se poate intersecta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...