27 ianuarie, 2012

TESTELE IN GENERAL

Motto propriu, insusit si asumat: indiferent cat de bine sau de repede rezolvi un test, el poate fi interpretat in directia in care se doreste la un moment dat!

Cati dintre noi, in anumite momente din viata noastra nu ne-am incercat cunostintele cu teste de cultura generala, de inteligenta sau alte domenii de interes general.
Din experienta capatata, am dedus ca intotdeauna e relevant doar primul test dat, pentru unii contand punctele adunate, iar pentru altii, viteza de reactie in rezolvarea testelor.
Un alt punct foarte interesant de discutat, ar fi, ca un test, reluat de mai multe ori de catre o persoana, face ca rezultatele sa se inbunatateasca substantial.De ce se intimpla acest lucru?
Are omul posibilitati de crestere a inteligentii in timp real?
Evolutia noastra a presupus, o crestere gradata a functiilor din organism, in functie de trasaturile care ne erau de ajutor la un moment dat in timp.
In ultimul timp, mostenirea noastra genetica a presupus, conditionarea dezvoltarii ulterioare pe un fond cerebral incipient.Astfel viteaza de reactie si memorarea pasilor gresiti se face cu o rapiditate, asemanatoare calculatorului.
Nu m-ar mira ca in timp sa apara oameni hibrizi, deoarece deja am ajuns la un nivel maxim, care inseamna posibilitatea de implantare si acceptare a oricarui lucru, de catre organismul uman, pentru o evolutie spre un nivel de exprimare ideal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...