15 februarie, 2012

POVESTE PENTRU NEPOTI

Motto propriu, insusit si asumat: cadourile pentru persoanele iubite, in principiu ar trebui sa fie gesturi simbolice cu valoare sentimentala.

Povestea pentru nepoti, care este una adevarata, incepe asa: un britanic i-a daruit sotiei sale de Ziua Indragostitilor aceeasi felicitate timp de 34 de ani.
O sa spuneti ca era un britanic zgarcit, dar nu e asa, fiindca tot el explica cum sta treaba.
In fiecare an a scris pe felicitare un gand nou.
Faimoasa sa felicitare întruchipează un băieţel care îşi oferă inima, legată de o praştie, iubitei sale. Ken, care are acum 71 de ani, obişnuieşte să petreacă liniştit această sărbătoare, stând acasă cu soţia sa, la cină şi făcând, desigur, schimb de felicitări.
Mai jos prezint pe Ken si sotia sa, impreuna cu celebra felicitare:


Bărbatul a povestit cu drag că, deşi felicitarea este plină de urări de iubire adunate pe parcursul anilor, mai are multe lucruri de scris pe ea şi mulţi ani înainte pentru a face asta.
E o poveste reala, din viata si reprezinta un ideal pentru mine.
Un gest simbolic ca acesta, reflecta starea de armonie in cuplu si siguranta ca vor fi impreuna intotdeauna si la bine si implicit si la rau!
Valoarea sentimentala ar trebui sa fie peste valoarea materiala, astfel o felicitare, o melodie, un colt din natura ar trebui sa valoreze mai mult decat o bijuterie din aur, decat un diamant sau o masina de ultima generatie, dar din pacate traim alte vremuri si realitatea e ingrijoratoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...