21 martie, 2012

ZIARUL CYBORGMEDIASPACE ANUL 2089

Motto propriu, insusit si asumat: nu o sa prind vremurile anului 2089, dar incerc sa anticipez realitatea mediului cotidian!

Incerc sa creez un scenariu, cat mai aproape de adevar al acelor vremuri.Articolele de ziar, vor fi create in spatiu de cyborgi si vor fi receptionate de locuitorii planetei Pamant, practic alti cyborgi prin retele neuronale.
In cei 77 de ani distanta, cele mai interesante noutati, ar fi ca oamenii nu se mai reproduc si sunt masini in proportie de 75%, banii nu mai exista si nici paturile sociale.
Scopul cyborgilor este de a parasi planeta Pamant si de a se transborda pe planeta Marte.
"Prima zi a acestui an de cotitura in istoria unei noi ere a acestei planete care tinde a deveni neprimitoare, face ca noile tehnologii aparute, ca urmare a efortului grupului de criza, sa poata face transbordarea pentru toti locuitorii planetei Pamant."
Uneori ne jucam cu cuvintele si incercam sa intuim imagini care ne depasesc ca intelegere si sunt mai presus de constiinta noastra, dar chiar si asa uneori un sambure de adevar exista si nu datorita efortului nostru!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...