23 aprilie, 2012

TESTELE DE INTELIGENTA

Motto propriu, insusit si asumat: testele de inteligenta sunt un mod de a arata cat de superficiali suntem!

Cel mai interesant lucru la testele de inteligenta, este ca atat timp cat faci un test de mai multe ori, rezultatele cresc exponential.Ce sa intelegem noi de aici, ca devenim mai inteligenti pe masura ce trece timpul, chiar in timp real, m-as indoi!
Un test de inteligenta nu iti poate prevesti viitorul, nu te poate face mai cunoscut cat esti deja, e un mod de ati incarca constiinta cu false adevaruri despre integrare in colectiv, despre cum sa ai succes sau cum sa supravetuiesti in teritorii straine!
Nimic nu este definitoriu, in crearea unui model de urmat, atunci cand avem indoieli asupra propriei persoane si cautam mereu motive sa ne incredem in propriile forte.
Nu testele de inteligenta definesc comportamentul, personalitatea si sansele de reusita in viata a unui individ, ci informatiile cultivate si adaptate intr-un mod fericit la momentul oportun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...