09 mai, 2012

BURLACUL

Motto propriu, insusit si asumat: daca nu imi gasesc jumatatea, atunci caut doua patrimi!

Burlacul sunt eu, la o varsta la care altii au copii si se pregatesc sa faca si alti copii.Dar asa e romanul, cand numai are cuvinte sa se exprime face haz de necaz, ca poate trece perioada cu nori negri si apare soarele.
Ca si burlac ai avantaje si dezavantaje.Fiecare percepe altfel senzatia de a fi singur, liber, in functie de educatie, de principii, de felul de a fi.
Si doresc sa subliniez ceva in mod special, atunci cand nu treci tu printr-o experienta similara, e foarte greu sa iti imaginezi cum ar fi.Poti sa intuiesti, dar nu poti sa simti realitatea la intregul ei adevar.
Ca si avantaje, ar fi, ca nu te simti controlat, nu te deranjeaza nimeni, nu iti tine nimeni contul ce faci, unde te duci, ce cumparaturi faci.Ca si dezavantaje ar fi sarbatorile atunci cand te simti singur si te apasa aceasta realitate.
Nu imi place sa raman ancorat in trecut, nu imi place sa ma justific de ce a fost sa fie asa pana acum, privesc doar cu optimism in viitor, pana la urma fiecare are destinul lui, care face parte din experientele care ne sunt harazite sa ne faca mai puternici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...