02 mai, 2012

IDEI CU REFLECTII IMANENTE

Motto propriu, insusit si asumat: in general gandesc in mod obisnuit, dar mai am si momente cand sunt nevoit sa gandesc diferit!

In general ne inspiram din ideile altora, judecam evenimentele dupa experienta anterioara, dar niciodata nu avem tendinta de a iesi din monotonie si a incerca ceva nou, diferit de restul!
Sa incercam un artificiu de calcul, sa ne imaginam niste conditii optime de a gasi niste idei care sa ne calauzeasca in intuneric si sa ne aduca putina lumina, in paleta de culori tomnatice care ne cuprinde la fiecare inceput de vara.
Avem de nevoie de o camera, multa liniste, niste conditii de exprimare atipice vin intotdeauna pe fondul unui timp limitat poate dat de o clepsidra, gandul de nereusita sa fie imposibil de detectat.
Crearea unui spatiu ideal, a unui univers propriu de reflectie si interiorizare pana la limita sublimului, acapareaza sfera creativitatii emergente.
Jocurile de cuvinte, pot avea inteles, substrat sau coduri, depinde de cine le interpreteaza si de dorinta de trecere peste limita intelegerii perceptibile a cuvintelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...