17 mai, 2012

MAREA EVADARE

Motto propriu, insusit si asumat: pe masura ce inaintam in varsta, timpul se comprima!

Marea evadare pentru mine, inseamna acea stare de visare cu ochii deschisi, nu mai mult de 5 minute, in care transced timpul si spatiul intr-un mod idealist, ajungand spre exemplu in Norvegia sa observ o aurora boreala!


Imaginea este mai mult decat exemplificatoare.Omul din imagine sunt eu, admirand acest colt de rai, in care doar gandul ne mai poate duce cu viteza luminii acolo unde dorim.
Poate ca nu avem timp mereu sa petrecem un weekend la munte sau la mare si atunci incercam mici trucuri de relaxare a unui organism care isi depaseste limitele de intelegere si interiorizare a unui mediu in care traim.
Secunda se injumatateste, linia nu mai este dreapta, sentimentele sunt reflexive si atunci trecem la alt nivel de exprimare si interiorizare a gandului, sub actiunea constienta a liberului arbitru, care ne indeamna la rasfat.
Marea evadare pentru mine, e un mod de a-mi petrece timpul tot mai limitat si comprimat, aducand ceva nou in mintea si sentimentele mele tabacite de vant si ploaie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...