17 iulie, 2012

ANUL 1898

Motto propriu, insusit si asumat: fiecare an are o insemnatate diferita pentru fiecare dintre noi!

In anul 1898 Ion Antonescu s-a inscris la scoala militara.Cine e Ion Antonescu, un om politic român, ofițer de carieră, general, șeful secției de operații a Marelui Cartier General al Armatei în Primul Război Mondial, atașat militar la Londra și Paris, comandant al Școlii Superioare de Război, șef al Marelui Stat Major și Ministru de Război, iar din 4 septembrie 1940 până în 23 august 1944 a fost prim-ministru al României și Conducător al Statului cu puteri dictatoriale.
Dar, in anul 1898 s-a nascut si bunicul din partea tatalui si astfel acest an capata o conotatie diferita de orice spectru istoric.
Traim in prezent, gandim spre viitor, dar uneori vrem, nu vrem trecutul reinvie in sufletul nostru prin recunoasterea meritelor celor din lantul familial, cei fata de care trebuie sa ne indreptam privirea cu admiratie si pretuire, conform meritelor indiscutabile, care sunt reale si prezente in orice gand al nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...