23 iulie, 2012

CONSULTATIE MEDICALA ONLINE GRATUITA

Motto propriu, insusit si asumat: in fiecare zi caut ceva nou, nu neaparat doar pentru mine!

Americanii sunt cei mai tari.Tara tuturor posibilitatilor, in care fiecare are o sansa reala de a fi bogat sau sarac.Niste medici au creat un soft medical de diagnosticare a bolilor, totul fiind absolut gratuit, cu mentiunea ca iti poti crea inclusiv un istoric medical.
Adresa de web este urmatoarea: http://symcat.com/
Dezavantajul pentru cei care nu cunosc limba engleza sau nu se descurca cu traducatorul de pe google, este ca nu vor putea accesa acest site si nu se vor putea descurca.
Am testat acest site.Softul inca poate fi imbunatatit.Intrebarile sunt clasice, dar te pot duce usor in eroare, daca nu ai o logica oarecum peste medie.Dezavantajul cel mai mare, este ca nu te intreaba daca esti in tratament si ei pastile, efectele secundare ale tratamentului putand schimba diagnosticul.
E un inceput promitator, dar nu putem substitui consultatia de specialitate, oricat de inteligenti am fi, deoarece nu putem fi obiectivi cu noi insine si nici cu cei care ii putem consilia cu acest site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...