24 august, 2012

CUVINTE DE DUH

Motto propriu, insusit si asumat: toata viata cautam raspunsuri cat mai aproape de realitate si uneori le gasim la cei de langa noi!

Toata viata invatam si uneori trebuie sa mai si recunoastem ca cei de langa noi, pot avea momente de inspiratie, pe care sa le urmam cumva!Facebook-ul e ceva la moda acum.Citind un text scris de o amica de a mea, pe care o parafrazez in continuare:  "Intotdeauna m-am simtit fericita, stii de ce?
Pentru că nu aştept nimic de la nimeni , aşteptările întotdeauna rănesc...", am avut o revelatie!

Toti dorim sa fim fericiti.Implicit cei de langa noi ne pot rani cel mai tare si ne pot trage in jos, atat timp cat nu avem o coloana vertebrala solida, la figurat vorbind.
Eu consider ca tot timpul trebuie sa cautam solutii simpliste de rezolvare a unor probleme oarecum fara iesire si greu de rezolvat fara sa afectezi indirecti pe altii.Muncim si invatam la nesfarsit, ca in final sa fim fericiti sau cel putin sa gasim o parte din fericire.
Fraza de mai sus poate fi o parte dintr-un puzzle pe care tot incerc sa il rezolv!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...