19 august, 2012

INTREBARE INDISCRETA

Motto propriu, insusit si asumat: intre teorie si practica e o mare diferenta!

"Dupa ce in biografia neautorizata a rockerului Mick Jagger s-a scris ca vedeta s-ar fi culcat cu peste 4.000 de femei la viata lui, reporterii de la Jimmy Kimmel LIVE au devenit curiosi in legatura cu acest subiect. Mai ales ca stiau ca un studiu realizat de cercetatorii americani spunea ca un barbat heterosexual se culca, in medie, cu sase femei in decursul vietii. "
Pana la urma despre ce vorbesc ei, despre un subiect tabu, in care orice raspuns e discutabil, partea de adevar fiind foarte greu de apreciat.Este clar ca daca ajungi la 30 de ani, este foarte posibil sa ai relatii cu peste sase femei, dar daca te casatoresti la 20 de ani si mai ai si copii, sansele sunt foarte mari sa ai sub 6 relatii.
Este greu sa faci un articol, jurnalist fiind si privind totul sub prisma teoriei.Daca nu ai experienta anterioara, trecerii prin toate etapele, sa ai o imagine de ansamblu foarte buna, sigur faci un articol prost, dezinformand pe cei care citesc.
Din punctul meu de vedere, ideal este sa ai o singura relatie, fiindca cu fiecare relatie in plus, faci diferente si totul iese un fiasco pentru propria persoana daca nu esti suficient de echilibrat sa ramai cu picioarele pe pamant si sa fii realist, ca asta e viata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...