18 august, 2012

VECINA

Motto propriu, insusit si asumat: generatiile celor nascuti in anii 1940-1950 au masura bunului simt, al banilor si nu in ultimul rand, sunt altruisti!

Azi m-am intilnit cu o vecina, care ducea gunoiul, cu o galeata oarecare.Am fost surprins sa aud ca galeata are 40 de ani!
La prima vedere, am putea spune ca este o persoana zgarcita, care foloseste un lucru la infinit, pana se strica!Este numai putin adevarat ca o galeata nu are termen de garantie si nu putem vorbi de uzura fizica sau morala, fiindca putem doar considera ca e buna sau nu e buna.
Generatia anilor "40-50" au trait alte vremuri, au fost altfel educati, au trecut prin perioade atat infloritoare cat si de recesiune.Au o imagine a realitatii foarte bine fundamentata.Asa sunt parintii mei si toti cei nascuti in acea perioada.
Nu sunt de acord sa tin o galeata 40 de ani, dar nici un an de zile, sa fiu in trend ca asa scriu altii prin revistele de moda!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...