14 octombrie, 2012

K1 TOKYO 2012 - FINAL 16

Motto propriu, insusit si asumat: luptatorii de k1 sunt niste gladiatori moderni!

Imi plac luptele de contact, in special luptele de K1, asa cum imi plac si alte sporturi, precum ar fi, boxul, tenisul de camp, formula 1, fotbalul, handbalul.Anul acesta k1 tokyo 2012 - final 16 s-a disputat cu niste luptatori mai slabi, primii patru ca valoare lipsand dintr-o ambitie a celor care ii reprezinta pe Daniel Ghita, Badr Hari, Bonyansky, Saki reprezentati de Glory care avea contract cu cei de la Showtime, care sunt in competitie cu K1.
Si astfel luptatori ca Morosanu si Catinas au reusit sa participe la o competitie, a carui castigator va lua 1 milion de dolari.Morosanu s-a calificat, s-a comportat foarte bine si cred ca va intra cel putin in primii patru in competitia finala.
Imi plac luptele de contact din k1, deoarece implica o anume disciplina, tehnica si depasire a propriilor temeri ca sa poti merge mai departe.Luptatorii sunt niste mici samurai, care isi cauta identitatea, valoarea, faima, in conditii atipice traiului de zi cu zi.
Din fiecare sport poti invata un lucru bun, atat timp cat cunosti dedesubturile problemei in sine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...