28 octombrie, 2012

TOPUL INTELIGENTEI

Motto propriu, insusit si asumat: o persoana cu un IQ mult peste medie, nu implica descoperiri stiintifice senzationale!

Se spune ca  Albert Einstein şi Stephen Hawking aveau un IQ de 160.In acest moment sunt cinci copii cu un IQ peste 160.La prima vedere desi par copii normali si cu preocupari comune, ei au niste aptitudini deosebite, care ii scot in evidenta.
De la ei asteptarile sunt mari, in sensul descoperirii unor noi tehnologii, dar oamenii de stiinta uita, ca inteligenta nu poate suplini munca asidua, bucuria de a face un lucru, care sa te faca implinit si fericit.
Daca hobby-ul lor nu corespunde cu ceea se urmeaza a se descoperi, atunci sansele sunt zero, ca acea persoana sa isi indrepte abilitatea inspre acea disciplina.
O persoana in speta, are un suflet, o dorinta, o bucurie, o personalitate si niste trasaturi negative, care in final diferenta.Un cumul de factori la o persoana gen Albert Einstein şi Stephen Hawking, se intilneste rar, odata la 50 de ani, nu IQ face diferenta, ci gena completa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...