19 decembrie, 2012

CREMA ANTI-IMBATRANIRE ULTIMA FITA

Motto propriu, insusit si asumat: in conditii atipice, orice idee buna poate aduce bani multi!

Ultima fita in domeniul cosmeticelor, este noua crema anti-imbatranire care contine praf de meteorit.„Extractul de meteorit este foarte hidratant şi are efecte anti-îmbătrânire si contine foarte multe minerale, demonstrate prin teste independente realizate de companii care studiază din punct de vedere ştiinţific ingredientele active”, a adăugat Tracey Smith.Potrivit sursei citate, un flacon de „Celestial Secret” are 50 de ml şi costă 240 de lire sterline, adică aproximativ 300 de euro. Acesta vine însoţit de un un tratament spa, cu aceleaşi ingrediente.Produsul combină pudra de meteorit cu o serie de extracte de pietre semi-preţioase, precum olivina, smithsonit sau hematit, precum şi cu extractul din muguri de fag.
Astfel, dacă până acum cele mai inedite ingrediente ale cremelor care promit tinereţe îndelungată erau laptele matern, veninul de şarpe sau excremente de râme, iată că „Celestial Secret” încearcă să depăşească limitele resurselor terestre.
Nu as testa niciodata aceasta crema, in ciudat testelor realizate de companii.Pe termen lung exista o mica posibilitatea sa aiba efecte secundare neplacute, pana la urma acei meteoriti au venit de pe planete necunoscute si cu care noi nu suntem obisnuiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...