13 decembrie, 2012

MENTALISM

Motto propriu, insusit si asumat: fiecare nivel de exprimare trecut, stabileste expresii greu de cuantificat ca valoare pe viitor!

Mentalism=atitudine a acelora care, într-un sistem lingvistic, consideră conținutul ca un element determinant al expresiei.
Nimeni nu s-a nascut invatat.La inceput pentru a invata, ne exprimam cantitativ, pentru ca in viitor sa ne exprimam putin cantitativ, dar mult calitativ.Fiecare pas trecut, poate fi cuantificat cu un nivel de exprimare, de la incepator, la avansat.Partea finala a exprimarii, ar trebuie sa nuanteze ideea de baza, in conceptul de creatie si anume, jocuri de cuvinte ritmate, alungite, recreative care sa de-a senzatia de continuare.
Mi-ar place ca in viitorul apropiat, sa ajung la un nivel de exprimare care sa poate crea dispersie in perceptia si interpretarea mesajului, dar sa fie in acelasi timp, atat de apropiate ca sens de valorile oamenilor de zi cu zi.
Mentalism pentru mine, inseamna o iluzie a perceptiei realitatii de catre publicul larg, in orice domeniu poate fi exprimat de catre initiator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...