12 decembrie, 2012

OGLINDA

Motto propriu, insusit si asumat: oglinda este umbra noastra obiectiva si foarte reala!

V-ati intrebat vreodata de ce simtim nevoia sa ne uitam in oglinda.Va spun eu, nu este din cauza ca suntem neaparat murdari, ci datorita faptului ca oglinda iti da senzatia de certitudine, poate ca putem pacali lumea cu starea noastra de spirit, dar niciodata nu putem pacali oglinda, ea este ceva mai presus de fiinta noastra.
Daca subconstientul ne ghideaza intr-o lume plina de neprevazut, oglinda ne directioneaza energia in functie de bioritm, uneori pozitiv, alteori negativ, exact ca in univers.
Atunci cand ma uit in oglinda, observ doar ceea ce imi place, ce nu imi place, fac abstractie, nu de alta, dar nu vreau sa supar oglinda, deoarece maine e o alta zi, in care isi poate lua revansa daca sunt nerecunoscator.
Atunci cand vom reusi sa trecem privirea peste imaginea reflectata, atunci nu o sa mai avem nevoie de oglinda, dar vor avea altii, fiindca asa e in viata, orice lucru are durata de timp limitata si toate la un moment dat se uzeaza moral!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...