18 decembrie, 2012

TERAPII ALTERNATIVE LA BOLI FARA LEAC

Motto propriu, insusit si asumat: atunci cand tehnologia avanseaza, raspunsurile vin din toate partile!

Bolile incurabile sau cele la care medicina nu au nici un raspuns pozitiv in rezolvarea lor, sunt foarte greu de digerat de persoana in cauza.In acest caz, nu ne mai ramane decat medicina alternativa.
De curand am citit despre un caz incurajator,care da speranta pe viitor celor in suferinta.
Oamenii de stiinta au descoperit o forma dezactivata a virusului HIV, care vindeca diferite forme de cancer.Practic reformeaza sistemul imunitar astfel incat sa distruga celulele canceroase.
Deja s-a testat pe oameni, probabilitatea de reusita este de 50%.
Alt caz interesant,dupa 2 decenii de chinuri, David a avut un alt accident ce putea sa ii fie fatal!
Acesta a fost muscat de o specie veninoasa de paianjen maro si a stat 8 luni la terapie intensiva!
Incredibil, dupa ce si-a revenit, David putea sa mearga iar! Doctorii i-au facut mai multe teste si au descoperit ca nervii acestuia nu "murisera" in accident, ci doar erau "adormiti", iar veninul paianjenului i-au activat iar sistemul nervos!
La 5 zile de la externare, David mergea ca un om normal.
Ce deducem din cele doua cazuri, ca sistemul imunitar poate fi indreptat si sistemul nervos poate fi activat.De aici, doar imaginatia ne mai poate opri, sa nu gasim alte terapii alternative la boli incurabile.
Tin minte, ca imi iesise la un moment dat niste negi mici, vreo patru, unul langa altul.In acea zona, am fost muscat de o capusa si ca prin minune in 3 zile mi-au disparut toti negii din zona.
Practic, probabilitatea de reusita este de 50% si se pune viata in pericol, in perioada de convalescenta, dar uneori luam decizii si riscam atunci cand nu avem cale de intors.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...