28 februarie, 2013

TEHNICA REMODELARII

Motto propriu, insusit si asumat: daca stau prea mult timp pe loc, simt ca trece timpul pe langa mine!

Asa cum avem mobila veche acasa si uneori o remodelam, adica ii schimbam putin aspectul, o pastelam putin si iese in final un produs in ton cu cerintele actuale ale pietii.De ce nu am putea face acest lucru cu felul nostru de a fi, de a actiona in consecinta sub actiunea stimulilor exteriori.
Sa ne imaginam ca ne propunem ca incepand de azi, sa fim optimisti, sa fim pozitivi, sa avem incredere in fortele proprii, sa avem solutie la orice problema, sa fim originali, flexibili, echilibrati si de ce nu spirituali.
Nimic nu e imposibil, cand iti doresti un lucru cu adevarat.Indiferent de piedici, de ce spun cei de langa tine, de ce cred astrele, de destinul tau, tu mergi inainte si rezolvi tot, ca si cum ani de-a randul ai asteptat sa ajungi in acest punct de inceput care iti poate schimba viitorul.
Poate ca cele de mai sus par scoase dintr-o viitoare carte ca si prefata, dar nu e asa, e prezentul in carne si oase, care ne duce intr-o lume a imposibilului posibil, datorita vointei noastre de a ne concentra pe ceva punctual la un moment dat, intr-un context mai putin potrivit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...