21 martie, 2013

DOZAREA ENERGIEI

Motto propriu insusit si asumat: viata in sine este o cursa lunga, in acest sens este necesar sa ne dozam energia intr-un mod atipic!

Studiile de specialitate din ziua de azi, sunt depasite, limitate si au un rol mai mult de orientare si mai putin de rezolvare a unei probleme in sine.Ce ne facem sa fim proaspeti in fiecare zi, nivelul de energie, care are un rol hotarator in exprimarea noastra, in actiunile in care ne desfasuram la un moment dat.Cum avem grija sa avem un nivel de energie mereu la cote inalte, este foarte interesant de aflat.In viata noastra avem un bioritm, care este influentat de munca asidua, de problemele personale, de emotiile la care suntem supusi zilnic, mai mult sau mai putin.Cum ne dozam energia in functie de factorii amintiti anterior, este marele secret al acestei dezvaluiri.
Nu am un grafic anume, totul se rezuma la a fi atent la semnele organismului si la intuitia de a lua decizia cea mai buna, in functie de imprejurari.Cum ar putea face alte persoane, sa isi gaseasca un echilibru intre munca, familie si timp liber.Ce inseamna timp liber, exercitii fizice in aer liber, drumetii, ascultat muzica, hobby-uri, orice altceva decat problemele inerente ale vietii cotidiene.
Atunci cand nu avem energie suficienta, suntem tristi, pesimisti si trasaturile negative prind radacini tot mai adanci!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...