07 mai, 2013

AUTOSUGESTIA

Motto propriu, insusit si asumat: autosugestia este un efect placebo al sufletului!

Fata de acum 1000 de ani, traim de doua ori mai mult, suntem mai rapizi, mai puternici, mai inteligenti, dar unii dintre noi au o sensibilitate ridicata si au nevoie de un echilibru interior perfect, sa faca fata unei societati intr-o continua modificare de logistica.
Psihologii cu ajutorul sugestiei, reusesc sa modifice un comportament autodistructiv.Prin autosugestie, practicam luptam cu noi insine, ne rectificam carentele in comportamentul propriu, pentru a putea activa la parametri optimi in orice situatie ne-am afla la un moment dat.
Toti avem puncte tari si puncte slabe, sa incerci sa iti fortifici punctele slabe este un act de inteligenta si de maturitate, pe care am putea sa o privim ca pe o investitie sigura pe viitor.
Incercam sa mentinem lucrurile sub control, uneori reusim, uneori nu, dar macar am incercat.Cand se trage linia la sfarsit poti deduce concluzii in cunostinta de cauza si efect!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...