15 mai, 2013

BASTONUL ALB

Motto propriu, insusit si asumat: nevazatorii folosesc intotdeauna un baston alb!

Daca nu stiati, sunt multi nevazatori, care merg pe strada ca si noi, desi nu vad.Desi pare o magie, nu e decat un cumul de aptitudini dobandite, care fac ca acestia sa se descurce intr-o lume fara culoare.De obicei nevazatorii au un psihic foarte bun, dar ce te faci atunci cand dai peste unul care s-a saturat de o viata de amar si chin.Ieri mergeam cu masina si la 50 de metri de mine, un nevazator cu un baston alb care il tot flutura in fata, a trecut strada in viteza.Stateam si ma gandeam ca daca as fi plecat de acasa cu 4 secunde mai devreme, as fi putut sa dau cu masina peste el.
Nu-mi place sa judec oamenii, aparentele de obicei inseala si fiecare cu problemele lor, dar nu mi-ar place sa intru intr-o situatie delicata doar ca pentru cineva, crede ca a fi nevazator este suficient sa ti se ierte toate greselile!
Legea este aceeasi pentru toata lumea, indiferent ca esti alb sau negru, sarac sau bogat, viu sau mai putin viu, mai sunt si exceptii, dar acelea nu sunt o regula!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...