25 mai, 2013

CAZURI IZOLATE

Motto propriu, insusit si asumat: cazurile izolate sunt de fapt un fenomen pe scara larga!

Deunazi am privit la Antena 3 o emisiune despre o bunica care isi crestea singura cei patru nepoti, din cauza ca mama lor a plecat in Italia si la prima vedere, pare ca numai vrea sa revina in tara.Desi e luat ca un caz aparte, posibil izolat, el e un fenomen pe scara larga in tara noastra, saracia ducand la evenimente imposibil de controlat sau previzionat.
Intrebata de jurnalistul Mihai Gadea, ce vrea sa se faca cand va fi mare, nepoata cea mare a bunicii a raspuns ca ar dori sa se faca atleta.Raspunsul jurnalistului m-a uimit si amuzat in acelasi timp, spunandu-i ca daca doreste ceva cu adevarat, acel lucru s-ar intimpla sigur.Eu cred ca atunci cand nu practici sport de performanta, nu ai idee, ce inseamna sa fii in varf si sa te mentii acolo.Conteaza gena, sanatatea, antrenorul si nu in ultimul rand si banii, iar ca acestea sa se intimple trebuie un cumul de imprejurari favorabile, un context fericit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...