16 mai, 2013

MASURATOARE CHEIE

Motto propriu, insusit si asumat: timpul trece si ne facem ca am descoperit lucruri noi adaugand o virgula undeva, doar pentru efect, cauza o sa caute altii!

Candva am citit despre indicele de masa corporala.Celebra formula, greutatea/inaltimea la patrat.Dar in timp s-a observat ca nu e relevanta, fiindca culturistii apareau ca supraponderali spre obezi, ceea ce nu era adevarat.Apoi au descoperit o noua formula, in care mai se iau niste date, lungimea de la gat, bazin, abdomen, brat, antebrat si iese ceva mai aproape de realitate.
Si dupa ani de cercetare s-a ajuns la formula magica, o masuratoare cheie, ce pare secreta, dar nu e.
Formula= marime abdomen /inaltimea  sa fie mai mica decat jumatate.
In fiecare zi citesc despre o analiza noua de sange, despre un tratament revolutionar, dar nimeni nu te invata, ca cel mai important lucru in viata este echilibru interior, sa duci o viata de bun simt si sa te accepti pe tine si pe cei din jurul tau, ca si cand ai depinde de asta, pana la urma, acesta e si adevarul, traiesti intr-un mediu si trebuie sa te adaptezi in el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...