31 mai, 2013

SEMNELE ORGANISMULUI

Motto propriu, insusit si asumat: atunci cand avem tehnica intelegerii semnelor organismului, numai avem nevoie de medici si medicamente!

Ar fi ceva ideal, sa interpretam corect semnele organismului si sa actionam in consecinta, astfel incat la un moment dat sa descoperim ca nu ne mai imbolnavim.
Fiecare organism reactioneaza diferit la aceeasi stimuli, fiecare din noi avem o gena, o educatie, un tip de comportament, puncte slabe in organism dar mereu altele, de la individ la individ.
Important e sa incercam sa ducem o viata corecta, sa nu ne mintim pe noi insine.Sa incercam sa fim atenti la semnele organismului si sa actionam in consecinta, inainte ca simptomele sa devina cronice.
Nimeni nu te invata, regulile de bun simt, cu care poti trece muntii si nici singur nu poti face foarte multe lucruri, dar poti incerca, mereu altceva, perfectionand, la infinit o abilitate, o aptitudine, care de altfel in timp iti poate salva viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...