03 iulie, 2013

NOROC VERSUS GHINION

Motto propriu, insusit si asumat: daca vrem sa fim impacati cu noi insine, trebuie sa acceptam deopotriva in viata noastra, atat norocul cat si ghinionul!

Viata este construita doar pentru cei curajosi si cei care lupta pana in ultima clipa cu demnitate si cu optimism si privesc doar inainte.In viata e bine sa fii si corect fata de cei din jur, fiindca asa o sa incerce si ei sa fie cu tine.
E important sa fim mereu pozitivi si optimisti si sa cautam norocul cu ardoare, dar e mai important sa acceptam si ghinionul cand vine si sa trecem mai departe cu fata sus.
Cunosc multe persoane care isi doresc ca in viata, totul sa fie perfect, iar atunci cand nu e, micul lor univers pare sa se destrame cumva si asta doar fiindca nu accepta si partea mai neplacuta a vietii.
Cel mai echilibrat om de pe pamant, este acela care atunci cand are ghinion, el vede de fapt pe langa ghinion si un mic noroc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...