31 august, 2013

FORUM VERSUS SITE DE SPECIALITATE

Motto propriu, insusit si asumat: informatia de pe net e buna, atat timp cat stii sa extragi partea de adevar din ce ai citit!

Pe forum gasesti multe informatii adevarate, altele false.Atunci cand ei o informatie de pe forum, care este falsa si o aplici, ai o problema.
Atunci cand vrei o informatie de pe forum, e important sa studiezi cel putin doua site-uri de acelasi profil si sa extragi informatia care apare mai des.Apoi poti intreba un specialist sau intr-o carte sa cauti daca informatia este veridica.Este gresit, sa renuntam la a face unele lucruri de bun simt, doar fiindca altii au fost ghinionisti si incearca sa iti creeze o impresie falsa, in special datorita frustarii lor.
Capacitatea de a distinge adevarul de fals, depinde de cultura noastra generala, de intuitia noastra, de anticiparea in timp a unui eveniment revazut de atatea ori.
Intotdeauna intre forum si site de specialitate, l-as alege pe al doilea, dar in lipsa de optiuni, as alege si forumul oricand ca punct de plecare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...