24 august, 2013

PAINE FARA GLUTEN

Motto propriu, insusit si asumat: dieta un atu important in depasirea conditiei fizice!

Deunazi am citit despre painea alba pe care o mancam cu totii zilnic.Unii suntem alergici la ea, altii nu.
Graul in ziua de azi este o afacere si procesarea industriala face rau.
Dar sa facem un mic calcul.O paie de 200 grame fara gluten costa 3,5 lei.Sa presupunem ca mancam o paine pe zi, intr-o luna cheltuim 100 lei, pare putin cam mult.
Putem sa inlocuim paine cu mamaliga facuta la bunici din malai, acum stau si ma gandesc cat de procesata e si aia!
Sau putem sa ne invatam fara paine, incercam un regim alimentar mai variat care sa ne ia senzatia de a manca mereu paine.
O dieta echilibrata si inteligenta e primul punct de plecare atunci cand iti doresti mai mult de la viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu