27 septembrie, 2013

SENZOR PROXIMITATE NOKIA LUMIA 520

Motto propriu, insusit si asumat: cine insista asupra unei probleme, in final va reusit in procent de 80%!

Acum o luna mi-am cumparat un nokia lumia 520.Singura nemultumire era problema cu senzorul de proximitate, se inchidea ecranul de tot si numai puteam sa inchid o convorbire deloc.Ma uitasem pe forum, mai avuse si altii problema aceasta si cumva ma consolasem, chiar nu aveam chef sa duc telefonul la service si sa stea acolo vreo 3-5 zile.
Problema era o folie care era aproape invizibila, aplicata din fabrica pe senzorul de proximitate.Am dezlipito si problema a fost rezolvata.
De mai multe ori, am incercat sa rezolv problema, dar mi s-a parut mai usor sa gasesc alte solutii de rezolvare a problemei, oarecum artificiale.Pot spune ca am incercat sa vad daca are ceva pe el, dar la momentul respectiv nu am depistat nimic, fiindca nu m-am concentrat 100% pe asta.
Uneori e suficient sa stii principiul de functionare, putina intuitie, putina sansa si concentrare maxima si poti rezolva o problema asemanatoare.

2 comentarii:

  1. adik ai desfacut telefonul si ai dezlipit folia de pe senzor ??

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu, folia este chiar pe senzorul de proximitate, care este situata in partea de sus a ecranului, putin spre dreapta si marimea e foarte mica 2mm, incearca cu unghia sa o dezlipesti.Ea aproape ca nu se vede deloc.

    RăspundețiȘtergere

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...