11 noiembrie, 2013

RIDURI

Motto propriu, insusit si asumat: cei care nu au riduri nu se exteriorizeaza!

In teorie se spune ca ridurile de expresie, apar oricum in timp, mai mult sau mai putin accentuat in functie de gena  si ridurile de viata dezordonata si mai putin echilibrata, fac sa arati cu cel putin 10 ani mai batran.Asa o fi oare?
Sa fie cei fara riduri mai sanatosi, sa duca o viata echilibrata, fara incrancenari, sa traiasca intr-un univers al lor propriu, departe de rautatile din jur.
Nu cred ca exista un raspuns la aceasta intrebare.Poate fi un cumul de factori intre gena, viata pe care o duci, cum stii sa jonglezi in viata cu emotiile, cu durerile, cu inerenta transparenta a realitatii crude in care traim zi de zi.
Daca ar fi sa controlam fiecare miscare a noastra, nu am mai putea sa traim cu adevarat, asa ca mergem inainte cu felul nostru de a fi, cu gena noastra mostenita, cu autoeducatia care ne-a purtat in acest rastimp intr-o eclipsa atemporala!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...