02 ianuarie, 2014

CANTARET VERSUS INTERPRET

Motto propriu, insusit si asumat: diferenta intre cantaret si interpret, este ca intre natural si artificial!

Vocea Romaniei sau X factor, vor ca prin show-urile lor de succes, sa depisteze viitoare figuri emblematice ale muzicii romanesti.Dar se pare ca nu o sa reuseasca, trebuie sa mai schimbe ceva in format, sa ajunga in finala talentul pur.
Nici nu ma mir, voci deja apreciate de cei de specialitate, precum Sanziana Niculaie si Madalina Lefter, nu au reusit sa se impuna, fiindca ca sa castigi finala trebuie pe langa voce sa ai si o parte de noroc, un cumul fericiti de factori care sa contribuie la succesul tau.
Din categoria cantaretilor, fac parte, Smiley, Velea, Stefan Banica, Paula Seling, Andreea Banica, din categoria interpreti fac parte cei care au reusit si castige Vocea Romaniei sau X factor.
Unii au talent la cantat, dar sunt buni doar sa cante melodiile altor cantareti si doar cam atat, nu au un stil personal care sa ii faca sa se impuna ca si cantareti cu melodiile proprii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...