30 ianuarie, 2014

PROCESUL DE CREATIE

Motto propriu, insusit si asumat: creatia direct proportionala cu evolutia pana in acel moment al persoanei in cauza!

Procesul de creatie este la nivel subconstient.Pur si simplu iti propui ceva si vine de la sine.Sa luam cazul meu.Imi place sa compun poezii.Atunci cand ma apuc sa compun, cel mai greu moment, sunt primele doua versuri, care vin pur intimplator.
Intrebarea pertinenta este cum faci sa compui o poezie care are mesaj, rima, sincronizare, doar cu ajutorul subconstientului.E foarte simplu.In acel moment, esti intr-o forma de transa, in care exista un echilibru la nivel interior, ce iti permite sa te detasezi de lumea exterioara si sa faci aproape orice.
In procesul de creatie, valorile educate in timp de persoana au un anumit nivel, astfel ca exprimarea noastra va fi una de altfel limitata.
Procesul de creatie in orice domeniu, este unul la nivel maxim, rezultatele creatiei fiind oricum peste medie.Ce poti sa iti doresti mai mult, decat sa ai o creativitate inovatoare la cel mai inalt nivel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...