08 februarie, 2014

MEDICINA NATURALA

Motto propriu, insusit si asumat: intoarcerea la natura, un mod sanatos de a trai!

Tin minte cand eram copil si ma duceam des la bunici.Cea mai mare parte a timpului o petreceam in natura, eram tot timpul fericit, pus pe sotii.Bunicii mei munceau pamantul si nu aveau timp sa se intrebe cum stau cu sanatatea.
E adevarat ca ei au mancat sanatos, ca au muncit mai mult in aer liber, intr-un mediu sanatos, dar asta nu e o scuza.Organismul uman are o disponibilitate de adaptare la orice mediu foarte mare, mai mult decat ne-am putea inchipui noi.Atat timp cat felul nostru de a fi e unul natural, asa va fi si viata noastra.Depindem de emotiile, de fobiile, de fricile noastre care trebuie sa le infruntam zilnic si pe care trebuie sa le acceptam asa cum sunt acum.
In fiecare zi ne cautam scuze, atunci cand nu functionam la procentaj de 100%, ca numai sunt mancaruri naturale, ca mediul e unul poluat, uitam ca de fapt sufletul nostru e unul foarte stresat, fiindca informatia primara e una superficiala, ce ne duce pe cai gresite.
Medicina naturala e un prim pas, al doilea fiind integrarea in natura sau in legile ei de functionare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...