26 februarie, 2014

RETROSPECTIVA INTUITIVA

Motto propriu, insusit si asumat: trecutul, prezentul sau viitorul sunt posibile optiuni in a descifra viata!

Inca din nastere mostenim o gena unica, individualizata, care ne face speciali de restul speciilor.Avand optiuni multiple de realizare a unei activitati cu solutii diverse, dar toate corecte, e normal sa credem ca suntem stapani peste viata noastra si alegerile pe care le facem in timp.
Dar daca in timp descoperim ca tot ce stiam pana atunci, este fals, tot universul nostru s-ar miscora pana la stadiul in care nu am mai crede in nimic.
Indiferent ca traim in trecut, in prezent sau in viitor, este o optiune la libera alegere.Retrospectiva intuitiva poate fi  un punct de plecare, in care sa descoperim unde am gresit si ce putem corecta in prezent, ca sa fim mai fericiti in viitor.
Alegerea optima este cea in care trecutul,prezentul si viitorul se intrepatrund si formeaza o imagine de sine statatoare ce corespunde cerintelor noastre.
Timpul mi-a demonstrat ca putem face aproape orice, atat timp cat avem un echilibru interior care sa ne aduca mereu aminte, ca totul e posibil, dar dupa un scenariu prestabilit, vizualizat si acceptat, inainte de inceperea actiunii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...